lördag, maj 15, 2010

Anna von Hausswolff, 5 maj 2010, Nefertiti - Göteborg

Hade tänkt att gå och titta på denna spelning, men jag fick nöja mig med att lyssna. Sinnessjukt långa personer var framför. Medellängden på åskådarna till denna spelning var ganska exakt 2.03. Tillråga på packat ställe med samtliga medlemmar i 2.10 klubben på plats, så sprang det runt personal med maträtter och bad en flytta på sig hela tiden.
En mycket vacker röst har denna lilla människa, men jag tyckte det blev långtråkigt efter ett par låtar. Änna för lite riv och så var det inte så roligt att stirra folk i nacken.

Det var ett förband också. Dead, bitter and sad life. (kommer inte ihåg vad dom hetter, men det var något liknade) Kassa tyckte jag dom var.

Anna von Hausswolff

Black Rebel Motorcycle Club, 1 maj 2010, Vega - Köpenhamn


Ett bra sätt att ragga biljetter på i Danmark, Håll upp en skylt som man inte fattar vad som står på den, då kommer grötdanskarna flockandes med extraplåtar. Exprimentet utfördes två gånger med extremt bra resultat. Dvs. Vetenskapligt säkerställt.


Black Rebel Motorcycle Club







New York Dolls 28 april, Sticky - Göteborg

Hade en limpa kastats upp på scenen och träffat sångaren, så hade den skivats på hans taniga kropp.
Tyckte det var bra till en början, men blev lite segt efter ett tag.

New York Dolls










Fantastic People 24 april 2010, Makedoniska föreningen, Borås

Billigt vin e gött.

Fantastic People





Khoma 23 april 2010, Sticky - Göteborg

Lade rabarber på dom sista biljetterna i entrén. Missade ändå början av konserten pga. facistisk tidshållning, dvs. Det skall börja exakt på utsatt tid som det står på biljetten. Skit!
Men konserten va bra.

Khoma